Sähköpyörän vuokraus Muonio

Efat 1000w – fatbike sähköinen, jonka kaasukahva tekee siitä täydellisen menopelin Muonion maastoihin. Vous avez 1000 mots d'ordre pour répondre à vos questions et vous aider à vous aider à manger et à manger. Efat 1000w läskirenkaiden ansiosta tasainen ajo jopa hankalissa olosuhteissa, kuten lumessa, hiekassa ja kivikossa on helppoa ja vaivatonta. Tämä sähköpyörä eroaa muista sähköpyöristä, koska sen kaasukahva mahdollistaa helpon ja intuitiivisen ajamisen, mikä on erityisesti aloittelijoiden mieleen. Kaasukahvalla voit halutessasi ajaa pyörällä polkematta sitä lainkaan.Vuokraamalla Efat 1000w:n päiväksi tai kahdeksi, voit nauttia jännittävästä seikkailusta tutkien Muonion luontoa metsissä ja tuntureilla. Efat 1000w mahdollistaa pääsyn Lapin syrjäisille ja harvoin kuljetuille alueille mukavasti, ilman että tarvitset huolehtia väsymyksestä tai jumiin jäämisestä.

Voiko sähköpyörällä ajaa talvella?

EFAT 1000W-fatbike sur suunniteltu erityisesti selviytymään talviolosuhteista vaivatta. Fatbiken paksut ja leveät renkaat tarjoavat erinomaisen pidon lumessa, Loskassa ja jäässä, samalla kun ne vaimentavat iskuja ja epätasaista maastoa. 1000 watin moottori tarjoaa runsaasti voimaa mäkiin ja syvään lumihankeen ajoon. Pyörän kestävä alumiinirunko ja hydrauliset levyjarrut tarjoavat vakautta jaa hallintaa liukkaissa olosuhteissa, mikä tekee siitä turvallisen ja luotettavan pyörän ajaa lumisessa maastossa. Si vous pensez que vous êtes à la recherche d'une lampe de poche, vous voyez odottaa pitkää akun kestoa talvisissa oloissa. Kaiken kaikkiaan EFAT 1000 W-fatbike sur erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja hauskaa tapaa seikkailla Lapin luonnossa talvella.

Vous cherchez Muoniossa?

Pyörät sijaitevat Särkijärvellä, joka sijaitsee Muonion ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston välissä. Tämä on ihanteellinen paikka aloittaa oma e-fatbike seikkailusi Muoniossa. Täältä voit mennä mihin tahansa suuntaan löytääksesi mahtavia luontokohteita. Kansallispuistoon sur 15 km en vain, joten voit helposti päästä sinne e-fatbikea käyttäen.

Särkitunturikin sur hyvin lähellä, ja matka huipulle ja takaisin sur noin 17 km. E-fatbike vie sinut tunturin huipulle vaivatta.

Olos on toinen tunturi, joka sijaitsee noin 10km päässä meistä, ja siellä on runsaasti erilaisia reittejä.

Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan reittisi.

Jos haluat, että toimitamme e-fatbiken haluamaasi paikkaan, tämä on mahdollista lisämaksusta.

Efat 1000W poêle à frire

1 paiva
70 /Päivä
  • Vuokra-aika 10-18
  • Kypärä sisältyy allusion
  • Toimitus haluamaasi kohteeseen lisämaksusta.
UUTUUS !

Recherche de disponibilité...

fr_FRFrench