Sähköpyörän vuokraus Muonio

Efat 1000w – sähköinen fatbike, jonka kaasukahva tekee siitä täydellisen menopelin Muonion maastoihin. Tehokkaan 1000 watin moottorin ansiosta voit helposti kulkea pitkiä matkoja ja nousta tunturien päälle sen enempää rasittumatta. Efat 1000w läskirenkaiden ansiosta tasainen ajo jopa hankalissa olosuhteissa, kuten lumessa, hiekassa ja kivikossa on helppoa ja vaivatonta. Tämä sähköpyörä eroaa muista sähköpyöristä, koska sen kaasukahva mahdollistaa helpon ja intuitiivisen ajamisen, mikä on erityisesti aloittelijoiden mieleen. Kaasukahvalla voit halutessasi ajaa pyörällä polkematta sitä lainkaan.Vuokraamalla Efat 1000w:n päiväksi tai kahdeksi, voit nauttia jännittävästä seikkailusta tutkien Muonion luontoa metsissä ja tuntureilla. Efat 1000w mahdollistaa pääsyn Lapin syrjäisille ja harvoin kuljetuille alueille mukavasti, ilman että tarvitset huolehtia väsymyksestä tai jumiin jäämisestä.

Voiko sähköpyörällä ajaa talvella?

EFAT 1000W-fatbike on suunniteltu erityisesti selviytymään talviolosuhteista vaivatta. Fatbiken paksut ja leveät renkaat tarjoavat erinomaisen pidon lumessa, loskassa ja jäässä, samalla kun ne vaimentavat iskuja ja epätasaista maastoa. 1000 watin moottori tarjoaa runsaasti voimaa mäkiin ja syvään lumihankeen ajoon. Pyörän kestävä alumiinirunko ja hydrauliset levyjarrut tarjoavat vakautta ja hallintaa liukkaissa olosuhteissa, mikä tekee siitä turvallisen ja luotettavan pyörän ajaa lumisessa maastossa. Lisäksi pyörän akku on suunniteltu kestämään kylmiä lämpötiloja, joten voit odottaa pitkää akun kestoa talvisissa oloissa. Kaiken kaikkiaan EFAT 1000 W-fatbike on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja hauskaa tapaa seikkailla Lapin luonnossa talvella.

Mihin mennä sähköpyörällä Muoniossa?

Pyörät sijaitsevat Särkijärvellä, joka sijaitsee Muonion ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston välissä. Tämä on ihanteellinen paikka aloittaa oma e-fatbike seikkailusi Muoniossa. Täältä voit mennä mihin tahansa suuntaan löytääksesi mahtavia luontokohteita. Kansallispuistoon on vain 15 km, joten voit helposti päästä sinne e-fatbikea käyttäen.

Särkitunturikin on hyvin lähellä, ja matka huipulle ja takaisin on noin 17 km. E-fatbike vie sinut tunturin huipulle vaivatta.

Olos on toinen tunturi, joka sijaitsee noin 10km päässä meistä, ja siellä on runsaasti erilaisia reittejä.

Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan reittisi.

Jos haluat, että toimitamme e-fatbiken haluamaasi paikkaan, tämä on mahdollista lisämaksusta.

Efat 1000W sähköpyörä

1 päivä
70 /Päivä
  • Vuokra-aika 10-18
  • Kypärä sisältyy hintaan
  • Toimitus haluamaasi kohteeseen lisämaksusta.
UUTUUS!

Searching Availability...

en_GBEnglish